Odödlig chao

Vill du ha en odödlig chao, en chaos chao? Såhär skaffar du denna åtrvärda chao!

Detta är något av en hemlig chao, och det krävs en hel del jobb för att få den, men det är väl värt besväret.
Först ska din uttänkta odödliga chao nå 5 i ålder. Ett chaoår motsvarar tre timmar, alltså måste du spendera 15 timmar med din chao. Lättast är att helt enkelt låta spelet stå på en dag eller natt. Ställ karaktären i vattnet, så att dina chao inte försöker komma fram och försöka bli kelade. Om ingen kelar med en gosenödig chao blir den sur. Men om den hamnar i vattnet glömmer den av vad den höll på med och simmar istället.

När din chao är runt 5 gammal kommer den att födas om. Men bara om du tagit väl hand om den. Om du inte har gjort det dör den och försvinner. Därför ska du försöka att i alla fall mata och leka med din chao ibland.

När du chao fötts om upprepar du helt enkelt processen tills din chao blivit 5 och fötts om ännu en gång. Nu kommer det roliga! Om du går till Health Center i Chao Kindergarten ska det stå att din chao har transformerat två gånger.

Nu ska du ge din chao ett av varje djur som finns i spelet. INGA chaos drives. Djur i chaons tidigare liv spelar ingen roll, utan endast de du ger din chao nu räknas. Det lättaste är att ha en lapp där alla djur står, så att du kan kryssa för de djur din chao fått. Ett djur för mycket eller för lite, och du får låta din chao åldras och födas om ännu en gång innan du kan få den odödlig!

När du gett din chao ett av varje djur (lista på djuren hittar du under "Djuren") så brukar man rekommendera att ge din chao en frukt. Hero fruit om du ska ha en angel chaos chao, chao fruit för en neutral och en Dark Fruit för en Devil chaos chao. Detta är inte nödvändigt, men man tror att det gör att utvecklingen går snabbare. Jag tror att det brukar ta ca 2 timmar innan en chao utvecklas, men jag är inte säker.

Så när din lilla chao äntligen utvecklas hör du speciell musik, och ut kommer en chaos chao. Grattis! Du har lyckats få fram en odödlig chaos chao!

Tillbaka